Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto pronssitasolle ensimmäisessä EcoVadis-arvioinnissaan

30.8.2024

Olemme saavuttaneet pronssitason ensimmäisessä EcoVadis-arvioinnissamme. EcoVadis arvioi vastuullisuustyömme onnistuneen hyvin työelämän käytäntöjen ja ihmisoikeuksien, toiminnan eettisyyden sekä kestävien hankintojen osalta. Ympäristökategoriassa ylsimme jopa edistyneelle tasolle.

Saimme kiitosta kattavasta kasvihuonekaasujen hallintajärjestelmästämme, joka on kolmannen osapuolen todentama ja linjassa kansainvälisten standardien kanssa. Kehittämisen varaa on erityisesti kestävissä hankinnoissa.

Pronssitason saavuttaa 35 prosenttia arvioiduista yrityksistä.

Arviointikriteerit ja tulevaisuuden tavoitteemme

EcoVadis on maailman johtava yritysten toimintaa kestävän kehityksen näkökulmasta arvioiva taho, joka on arvioinut yli 130 000 yrityksen vastuullisuustyötä ympäri maailman. EcoVadis tarkastelee yritysten toimintaa neljän kestävän kehityksen teeman kautta: ympäristö, työelämän käytännöt, toiminnan eettisyys sekä kestävät hankinnat. Arviointikriteerit perustuvat kansainvälisiin kestävän kehityksen standardeihin ja periaatteisiin, kuten YK:n Global Compact, Global Reporting Initiative (GRI) ja ISO 26000.

Arvioinnin perusteella pystymme hahmottamaan paremmin sekä vastuullisuustyömme vahvuudet että tulevaisuuden kehityskohteet sekä vertaamaan edistymistämme muihin saman toimialan yrityksiin. Kestävät hankinnat ovat mukana uudessa vastuullisuusohjelmassamme, josta tiedotamme lisää syksyn aikana.

Tavoitteenamme on saavuttaa kultataso strategiakauden loppuun eli vuoteen 2027 mennessä. Saat lisätietoja vastuullisuussitoumuksistamme ja -sertifikaateistamme verkkosivuiltamme.

Ajankohtaista

11.9.2024
Tutkimus: Kotimaisen kaupan joulusesonki ei näytäkään niin synkältä – yli puolella joulubudjetti ennallaan
10.9.2024
Korotamme valtakunnallisten sarjalippujen hintoja 1.10.2024
4.9.2024
Raahessa käynnistyi kutsupohjainen joukkoliikennepalvelu - uraauurtava järjestelmä mahdollistaa henkilökuljetusten uudistamisen
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media