Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

  

Hinnat

Kertalippujen hinnat

Matkahuolto noudattaa lipunmyynnissä bussiyrittäjien ilmoittamia hinnastoja ja alennusehtoja.

Kertalippujen hinnat löytyvät Matkahuollon verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan

Matkahuollon lippujen hintoihin sekä toimipaikoilla että verkkokaupassa lisätään palvelumaksu. Palvelumaksu on verkkokaupassa 50 senttiä ja toimipaikoilla yhden euron ostotapahtumaa kohden. Kuljettajalta ostettaessa lipun hinta voi poiketa Matkahuollon verkkokaupan ilmoittamista hinnoista.

Matkakorteille ladattavien lippujen hinnat

Lipputuotekohtaiset hinnat voi tarkistaa kunkin lipun omalta sivulta

Vuosilippu, Vuosilippujen hinnat 1.9.2017 alkaen

Seutulippu

Kaupunkilippu

Työmatkalippu

Bussipassi

CityCity-lippu

Bussiyrityskohtaiset lisämaksut

Bussiyritys voi periä lisämaksun tilaa vievien matkatavaroiden, kuten lastenvaunujen tai polkupyörän kuljettamisesta. Lisämaksu on bussiyrityskohtainen ja se maksetaan kuljettajalle. Maksun voi suorittaa käteisellä, joissain busseissa myös debit ja kredit -maksukorteilla. Maksun suuruuden voi tarkistaa etukäteen vuoroa liikennöivältä bussiyritykseltä.

 

 

fi| sv| en