Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kertalippu

Kelpoisuus Kertalippu käy yhteysvälistä riippuen kaikilla tai useimmilla yhteysväleillä liikennöivistä vuoroista.
Hinta Matkahuolto noudattaa lipunmyynnissä bussiyrittäjien ilmoittamia hinnastoja ja alennusehtoja. Hinnat löytyvät Matkahuollon verkkokaupasta
Mistä lipun voi ostaa Kertalipun voi ostaa Matkahuolloista, osasta Matkahuolto-asiamiehiä ja useista matkatoimistoista. Etsi lähin myyntipiste.
Matkalippu on voimassa

Matkahuollon toimipaikoista ostetut Kertaliput ovat voimassa yhden kuukauden ostopäivästä tai lippuun merkitystä matkustuspäivästä. Paikkavaraus on voimassa vain lippuun merkityssä vuorossa. Kertalippu on aina bussiyrityskohtainen ja se on voimassa kaikilla kyseisen bussiyrityksen lippuun merkityllä yhteysvälillä liikennöimissä vuoroissa. Matkahuolto-asiamiehiltä ja matkatoimistoista ostetut liput ovat voimassa sinä päivänä ja siinä vuorossa, johon liput on ostettu.

Paikkalippu Kertalippuun voi liittää paikanvarauksen kaikkiin pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.
Alennukset        

Matkahuolto myöntää bussilipuista kunkin bussiyrityksen määrittelemät alennukset. Kukin matkustaja voi kerrallaan saada vain yhden alennuksen (esim. opiskelijalle ei anneta opiskelija-alennuksen yhteydessä menopaluualennusta). Alennuksen saadakseen matkustajan on todistettava oikeutensa alennukseen lipunmyynnin ja autoon nousun yhteydessä.

Takaisinlunastus

Matkahuollon toimipaikoista ostetut kertaliput voidaan lunastaa takaisin. Osittain käytettyä menopaluulippua takaisin lunastettaessa vähennetään annettu alennus. Käyttämättä jäänyttä paikkavarausta ei hyvitetä. Takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden sisällä lipun voimassaolon päättymisestä. Bussilippuja takaisin lunastettaessa peritään palvelumaksu 6,00 €. Matkahuolto-asiamiehiltä ja matkatoimistoista ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

 

fi| sv| en