Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kokkolan kaupunkilippu

Kokkolan kaupunkilipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Kokkolan alueella. Lipun kelpoisuus Haldin & Rosen autoissa on päättynyt 31.1.2019!

  • Kausilipulla voi matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan ostopäivästä.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Kaupunkilipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Kokkolan kaupunkilipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinta 1.1.2011 alkaen (€)
30 päivän kausilippu, aikuiset, alle 10 km 45,00
30 päivän kausilippu, aikuiset, vähintään 10 km 70,00
30 päivän nuorisolippu (12–18 v.), alle 10 km 34,00
30 päivän nuorisolippu (12–18 v.), vähintään 10 km 56,00
30 päivän kausilippu, lapset (alle 12 v.) 23,00
fi| sv| en