Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Grillikauppa – grillit ja pihakalusteet Kangasalta maailmalle

Vuonna 2010 perustettu Grillikauppa on useita verkkokauppoja pyörittävän Edututorin grillejä Suomeen, Baltian maihin ja Eurooppaan toimittava verkkokauppa. Kaupan valikoima on laajentunut grilleistä kattamaan muun muassa pihakalusteita, paljuja, savustustuotteita ja pihatyökaluja. Tällä hetkellä Grillikauppa on alansa johtava toimija Suomessa, jonka tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu pari vuotta kestäneen kasvukauden jatkaminen ja liikevaihdon kasvattaminen miljoonalla eurolla vuoden 2018 aikana.

Pirkanmaalta Eurooppaan

Grillikaupan keskusvarasto sijaitsee Kangasalla, josta noin 85 % toimituksista kulkee koko Suomen lisäksi noin 15:een Euroopan maahan. Ruotsin myynti hipoo jo samoja lukemia kuin kotimaan, ja naapurimaan vienti onkin noussut suureen merkitykseen. Matkahuolto on toiminut Grillikaupan logistiikkakumppanina lähes alusta saakka. Bussien mukana alle 55 kiloinen tavara kulkee hyvin päivittäisillä toimituksilla.
”Suuren keskusvaraston ja keskitetyn toiminnan ansiosta kykenemme käsittelemään tilaukset todella nopeasti, parhaimmillaan viidentoista minuutin sisään tilauksen saapumisesta. Käytämme kolmen eri kuljetusyhtiön palveluita, joista Matkahuolto erottuu edukseen kustannustehokkuuden ja toimivuuden puolesta. Myös isompi tavara kulkee Matkahuollon kautta helposti, etenkin pitkät ja painavat tuotteet mahtuvat hyvin kyytiin,” kertoo Grillikaupan perustaja Ossi Jääskeläinen.

Vanhat grillit kiertoon uusien tieltä

Grillin vaihdon yhteydessä on mahdollisesti otettava huomioon myös vanhan grillin kohtalo. Grillikauppa ja Matkahuolto ovat kehittäneet ratkaisuksi palvelun, jota muut alan toimijat eivät tarjoa. Uuden grillin toimituksen yhteydessä asiakkaalla on samalla mahdollisuus kierrättää vanha: Matkahuolto noutaa vanhan grillin asiakkaalta ja toimittaa sen kierrätykseen asiakkaan puolesta. Jääskeläisen mukaan noin kolmannes uuden grillin tilaajista voisi hyödyntää kierrätyspalvelua päästäkseen eroon vanhasta grillistä.

Ketterät kuljetuspalvelut ja saman päivän toimitukset tavoitteena

Toimitusten nopeus on tänä päivänä verkkokaupoille merkittävä kilpailutekijä. Saman päivän toimitukset yleistyvät ja ovat selkeä tulevaisuuden trendi. Logistiikkakumppanin yhteyksillä on merkitystä etenkin silloin, kun halutaan taata ketterä kuljetus koko Suomeen.
”Matkahuollolla on hyvät yhteydet koko Suomeen, ja erityisen hyvät Helsinkiin päin. Tavaraa lähtee keskusvarastolta bussien mukana päivittäin, ja tiettyihin yhteyksiin voidaan taata asiakkaille todella nopeat toimitukset. Pääsääntöisesti pyrimme toimittamaan seuraavaksi päiväksi, etenkin varastosta löytyvän tavaran osalta. Koko Suomen kuljetukset hoituvat vähintään kahden päivän sisällä”, Jääskeläinen kertoo.
Matkahuollon palveluista Grillikaupan asiakkaat voivat valita kotiinkuljetuksen tai Lähellä -palvelun. Yli 125 euron tilauksiin Grillikauppa tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen.

Tutustu osoitteessa www.grillikauppa.fi

 

 

 

Grillikauppa_02.jpg
fi| sv| en