Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Viro, Latvia ja Liettua

Ulkomaan Jakopaketti Baltia

Kuljetusaika 2-4 arkipäivää.
Enimmäispaino 30 kg. Jos lähetyksessä on monta pakettia, on lähetykseen sisältyvien pakettien yhteispaino enintään 500 kg.
Enimmäismitat Pituus + ympärysmitta 300 cm. Pituus enintään 150 cm.
Lähetyksen enimmäispakettimäärä Yhdessä lähetyksessä enintään 10 kollia
Maksaja Lähettäjä
Seuranta

Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa Eesti Postin seurannasta

Saapumisilmoitus Vastaanottaja kontaktoidaan aina ennen jakelua. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku.
Paketin noutaminen Paketti jaetaan vastaanottajalle. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Tässä toimitaan Eesti Postin ehtojen mukaan
Hinta Tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja tilavuuden mukaan.
Rajoitukset Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää vaarallisia aineita, LQ ja EQ -lähetyksiä, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

Ulkomaan Verkkopaketti Baltia

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 2-4 arkivuorokauden kuluessa.
Enimmäispaino 30 kg
Enimmäismitat Pituus enintään 150 cm. Enimmäistilavuus 0,126 m3
Maksaja Lähettäjä
Seuranta

Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa Eesti Postin seurannasta

Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Tässä toimitaan Eesti Postin ehtojen mukaan
Hinta Tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja tilavuuden mukaan.
Säilytys

Pakettipisteissä säilytys 15 vrk, jonka jälkeen lähetys palautuu jakelukeskukseen ja sieltä lähettäjälle uutena lähetyksenä.
Pakettiautomaatissa säilytys 7 vrk, jonka jälkeen lähetys palautuu jakelukeskukseen ja sieltä lähettäjälle uutena lähetyksenä.

Rajoitukset Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.
fi| sv| en