Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Ruotsi & Tanska

Ruotsin paketti

Ruotsin paketti kuljetetaan yhteistyössä ruotsalaisen Bussgods Ab:n kanssa. Jakelu on mahdollista Ruotsissa useilla paikkakunnilla. Noutopisteet ja jakelumahdollisuuden voi tarkistaa Bussgods Ab:n noutopistehausta.

Suomessa lähetyksen kulkua voi seurata Matkahuollon verkkosivujen lähetysten seurannassa. Ruotsissa lähetyksen kulkua voi seurata Bussgods Ab:n toimitusseurannasta. Bussgod Ab:n seurannassa käytetään Bussgodsin BG-alkuista lähetystunnusta.

(Bussgodsin palvelu päättyy 31.12.2019)

Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Enimmäistilavuus 0,5 m³ 
Lähetyksen enimmäispakettimäärä 1 kolli / lähetys
Maksaja Lähettäjä
Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Tässä toimitaan Bussgodsin ehtojen mukaan
Hinta Tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja tilavuuden mukaan.
Rajoitukset Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita (poikkeuksena LQ ja EQ), eläviä eläimiä, ampuma-aseita, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

Ulkomaan Verkkopaketti (Ruotsi & Tanska)

Ulkomaan verkkopaketti kuljetetaan yhteistyössä PostNordin kanssa. Suomessa lähetyksen kulkua voi seurata Matkahuollon verkkosivujen lähetysten seurannassa. Ruotsissa sekä Tanskassa lähetyksen kulkua voi seurata PostNordin toimitusseurannasta

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 2-3 arkivuorokauden kuluessa.
Enimmäispaino 20 kg
Enimmäismitat Pituus + ympärysmitta 300 cm. Yhden sivun pituus enintään 150 cm.
Maksaja Lähettäjä
Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Tässä toimitaan PostNordin ehtojen mukaan
Hinta Tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja tilavuuden mukaan.
Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle erillisestä maksusta.

Rajoitukset Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

 

fi| sv| en