Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kotijakelu

Kotijakelu jaetaan vastaanottavan kuluttaja-asiakkaan kotiosoitteeseen asti.

 

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Paketti jaetaan vastaanotajalle.
Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.
Lähetyksen enimmäiskollimäärä Yksi lähetys voi sisältää enintään viisi samalta lähettäjältä samalle vastaanottajalle osoitettua kollia.
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut Pakettiin voi liittää noutopalvelun, bussiennakon, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen.
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa.

Saapumisilmoitus Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
Hinta Tutustu Hinnastoon
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon valittujen lisäpalvelujen mukaan. Tilavuudeltaan yli 0,07 m3 kokoinen paketti hinnoitellaan tilavuuspainon (leveys m x pituus m x korkeus m x 250 kg) mukaan. Jos paketin jonkin sivun mitta ylittää 1,5 m tai pisimmän sivun mitta + ympärysmitta ovat yhteensä yli 2,4 m hinnoitellaan paketti suurena lähetyksenä. Polkupyörät hinnoitellaan 60 kg:n mukaan. Kun yhteen lähetykseen sisältyy useita paketteja, hinnoitellaan ne yhteispainon tai yhteistilavuuspainon mukaan, jolloin kuljetushinta on edullisempi kuin pakettien lähettäminen erillisinä lähetyksinä. 
Säilytys

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, lähettäjän kustannuksella.

Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en