Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Jakorahti

Jakorahti jaetaan vastaanottavan yrityksen osoitteeseen asti.

 

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. 
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Paketti jaetaan vastaanottajalle. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.
Lähetyksen enimmäiskollimäärä Yksi lähetys voi sisältää enintään kymmenen samalta lähettäjältä samalle vastaanottajalle osoitettua kollia.
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut Pakettiin voi liittää noutopalvelun, bussiennakon, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen.
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan

Saapumisilmoitus Yritysjakeluista ei ilmoiteta vastaanottajalle erikseen, vaan jakelu hoidetaan klo 8 - 16 välisenä aikana. 
Hinta Tutustu hinnastoon
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon valittujen lisäpalvelujen mukaan. Tilavuudeltaan yli 0,07 m3 kokoinen paketti hinnoitellaan tilavuuspainon (leveys m x pituus m x korkeus m x 250 kg) mukaan. Jos paketin jonkin sivun mitta ylittää 1,5 m tai pisimmän sivun mitta + ympärysmitta ovat yhteensä yli 2,4 m hinnoitellaan paketti suurena lähetyksenä. Polkupyörät hinnoitellaan 60 kg:n mukaan. Kun yhteen lähetykseen sisältyy useita paketteja, hinnoitellaan ne yhteispainon tai yhteistilavuuspainon mukaan, jolloin kuljetushinta on edullisempi kuin pakettien lähettäminen erillisinä lähetyksinä. 
Säilytys

Jos pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en