Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

VR:n junaliput Matkahuollosta

Matkahuollon toimipaikat ympäri Suomen myyvät nyt myös VR:n junalippuja. Laajentuneen palvelun myötä sekä bussi- että junaliput ovat tarjolla helposti yhdessä myyntipaikassa. Matkahuollosta saa kaikki yleisimmät VR:n kaukoliikenteen junaliput mukaan lukien JunaBussi-liput ja Venäjälle suuntautuvien matkojen liput.

”Monet kuluttajat asioivat jo mielellään verkossa, mutta henkilökohtainen palvelu toimipaikoissa on osalle asiakkaistamme erittäin tärkeää. Tämä yhteistyö vahvistaa Matkahuollon asemaa joukkoliikenteen lipunmyyjänä niin asemilla kuin verkossa ja tarjoaa kuluttajille entistä laajempaa valikoimaa”, kertoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo. ”Yhteistyö mahdollistaa VR:n junalippujen oston entistä helpommin aiempaa useammasta paikasta. Tämä täydentää VR:n kehittyviä digitaalisia palveluja”, sanoo VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Matkahuollon toimipaikat palvelevat henkilökohtaisesti. Toimipaikkojen tarkemmat osoitteet sekä palveluajat löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/fi/toimipisteet/toimipistehaku/. Palvelu on kaikissa Matkahuollon omissa toimipaikoissa pois lukien Espoon, Vantaan ja Helsingin Herttoniemen Matkahuollot.

fi| sv| en