Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto yhteistyöhön Zadaan kanssa – kierrätyslöydöt mobiilista kotiin

Matkahuolto lähtee yhteistyöhön suomalaisen käytettyä muotia uniikilla idealla myyvän Zadaan kanssa. Yritykset ovat yhdessä kehittäneet Zadaa Package -logistiikkainnovaation, jonka kautta käyttäjä voi helposti hankkia kuljetuksen Zadaasta ostamilleen tuotteille.

Zadaa tarjoaa mobiilisovelluksen kautta kanavan myydä ja ostaa käytettyä muotia. Sovellus toimii ainoastaan mobiilissa ja sen liikeidean kulmakivi on omaan profiiliin sopivien tuotteiden löytäminen nopeasti. Palvelussa on mahdollista luoda oma profiili kengänkoon, vaatekoon, suosikkimerkkien ja tyylin perusteella ja tarkastella vastaavien käyttäjien ilmoituksia. Zadaa Package -kuljetuspalvelu on kytketty Matkahuollon logistiikkajärjestelmään, minkä vuoksi se pystyy hyödyntämään Matkahuollon koko Suomen kattavaa pakettipisteverkostoa kokonaisuudessaan. Kuljetuksen voi ostaa Zadaasta 3 euron hintaan ja se on tarjolla kaikille Zadaan käyttäjille.

Yhteistyö Zadaan kaltaisen startup-yrityksen kanssa on tärkeää Matkahuollolle, joka haluaa sekä tukea uusien kuljetusinnovaatioiden kehittämistä että olla mukana tarjoamassa suomalaisille kuluttajille entistä enemmän helppoja kuljetusvaihtoehtoja. ”Vertaiskauppapalvelut ovat Suomessa nyt hurjan suosittuja ja kuitenkin esimerkiksi Facebookin kierrätysryhmät ovat todella paikallisia. Tuotteiden lähettäminen saatetaan kokea edelleen hankalaksi tai kalliiksi, vaikka muun muassa Matkahuolto on kehittänyt palveluitaan ja verkostoaan merkittävästi viime vuosina. Zadaan kanssa pääsemme luomaan täysin uudenlaista konseptia vertaiskaupan kuljetuksille. Lisäksi olemme iloisia siitä, että voimme olla osana suomalaisen startup-yrityksen kasvua”, Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman kertoo.

Uudenlainen palvelu tulee haastamaan muita vertaiskauppapaikkoja ihan lähitulevaisuudessa, sillä keväällä 2016 lanseerattua Zadaata käyttää jo yli 20 000 aktiivista suomalaista ja kasvu jatkuu mm. Ruotsiin elokuussa. ”Zadaa on ensimmäinen puhtaasti mobiilissa toimiva käytetyn muodin markkinapaikka, josta käyttäjät löytävät omaa kokoaan ja tyyliään vastaavaa muotia helposti. Kutsumme profiileiltaan yhteensopivia henkilöitä vaatekaksosiksi. Olemme saaneet lyhyessä ajassa paljon aktiivisia käyttäjiä sekä myyntejä palvelun kautta. Tällaiselle palvelulle on selvästi ollut tarve ja logistiikkayhteistyö mahdollistaa meille käyttäjien yhdistämisen matkojenkin päästä”, Zadaan toimitusjohtaja Iiro Kormi sanoo.

Zadaan kautta ostettava Matkahuollon kuljetus on varsin edullinen toimitusvaihtoehto verrattuna moniin muihin kuljetusmuotoihin. Lisäksi toimituksen luotettavuus on Zadaa Package -palvelussa turvattu. Ostaja maksaa sekä tuotteen että kuljetuksen etukäteen. Lähettäjä saa aktivointikoodin, jonka avulla voi jättää tuotteen mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen kuljetettavaksi ja seurata toimituksen liikkumista Zadaan sovelluksessa. Ostajan maksama raha ei kuitenkaan siirry myyjän tilille ennen kuin ostaja vastaanottaa paketin. Zadaa Package on saatavilla Zadaa-sovelluksen uusimmassa Android- ja iOS-päivityksessä.

fi| sv| en