Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutos Matkahuollon palvelumaksuihin 1.7. alkaen

Heinäkuun alusta lähtien Matkahuollon lippujen hintoihin sekä toimipaikoilla että verkossa lisätään palvelumaksu. Palvelumaksu on verkkokaupassa 50 senttiä ja toimipaikoilla yhden euron ostotapahtumaa kohden.

Palvelumaksun avulla varmistetaan, että verkon palvelukanavaa voidaan jatkossakin kehittää ja henkilökohtainen palvelu toimipaikoilla ja palvelunumeroissa säilyttää.

”Vaikka asiointi on siirtynyt paljolti verkkoon, on henkilökohtainen palvelu osalle asiakkaistamme ensiarvoisen tärkeää. Palvelumaksun avulla haluamme säilyttää palveluiden tason ja henkilökohtaisuuden ennallaan”, kertoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Hinnoittelun rakenne on muuttunut

Kaukoliikenteessä on meneillään kova hintakilpailu ja myös hinnoittelun rakenne on muuttunut sellaiseksi, että edullisia tarjouslippuja on erityisesti verkossa tarjolla usein ja monenlaisille yhteysväleille. Matkahuolto kokee tärkeäksi sen, että näitä lipputyyppejä voidaan tarjota jatkossakin runsaasti matkustajille.

”Hinnoittelu on ollut muutoksessa jo pitkään, ja myös matkustajat toivovat meiltä tarjouslippuja jatkuvasti. Palvelumaksun ansiosta voimme kehittää myös verkkokaupan sujuvuutta ja tarjota edullisia matkalippuja jatkossakin. Esimerkiksi erityisen edullisia nettitarjouslippuja kahdesta eurosta alkaen löytyy Matkahuollon verkkosivuilta nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, peräti 1,6 miljoonaa joka kuukausi”, liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo kertoo uudistuksesta.

Palvelumaksu otetaan käyttöön 1. heinäkuuta. Muutos ei vaikuta muuten lippujen hintoihin.

fi| sv| en