Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia bussiaikatauluihin 6.6.

Bussiliikenteessä siirrytään noudattamaan kesäaikatauluja pääosin maanantaina 6. kesäkuuta. Aikataulutiedot löytyvät helposti Matkahuollon verkkosivuilta. Aikataulutiedot voi tarkistaa myös puhelimitse palvelunumerosta 0200 4000, jossa palvellaan henkilökohtaisesti ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Matkahuollon verkkosivut tarjoaa maan kattavimmat aikataulutiedot ja parhaat vaihtoyhteydet. Myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Helsingin ja Turun satamiin kulkevat pääsevät useilla vuoroilla eri puolilta maata suoraan kentälle tai satamaan.

Osta bussiliput ennakkoon

Bussi- ja paikkaliput kesämatkoille kannattaa ostaa ennakkoon Matkahuollon verkkosivuilta tai toimipaikoista. Verkkosivuilla on tarjolla myös erityisen edullisia nettitarjouslippuja. PINS-jäsenet kerryttävät kaikista nettilippuostoksista pinssejä. Liput tulevat myyntiin n. 30 päivää ennen matkustuspäivää.

fi| sv| en