Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lapsille ilmainen matka ExpressBusin lapsipassilla 8.5.

Lapset matkustavat ExpressBusin vuoroissa ilmaiseksi lapsipassilla äitienpäivänä 8. toukokuuta. Matkalippuna toimii lapsipassi. Myös aikuisen seurassa matkustavat lapset kulkevat 8.5. maksutta, mikäli heillä on lapsipassi.

Lapsipassin saa Matkahuolloista tai sen voi tulostaa suoraan ExpressBusin verkkosivuilta.

Turvallista matkaa lapsipassilla

ExpressBusin lapsipassin avulla aikuinen voi lähettää lapsen turvallisesti yksin matkaan.

Lapsipassissa on oma kappaleensa saattajalle, lapselle ja linja-autonkuljettajalle. Passiin täytetään lapsen nimi ja osoite, lähtöpaikka ja -aika, saattajan nimi ja puhelinnumero, saapumispaikka ja -aika, vastaanottajan nimi sekä puhelinnumero ja bussin puhelinnumero, mikäli se on mahdollista.

Lapsipassi on pääsääntöisesti tarkoitettu linja-automatkoille, joissa ei ole bussin vaihtoa. Näin siksi, että kuljettaja voi varmistaa lapsen pääsyn turvallisesti vastaanottajan luo. Jos matkaan sisältyy bussivaihto, on aina saattajan vastuulla varmistaa, että lapsipassia voidaan käyttää kyseisellä vuorolla. Tiedon saa vuoroa liikennöivältä yritykseltä.

Perillä kuljettaja pitää huolta, että lapsi luovutetaan asianmukaisesti lapsipassissa mainitulle henkilölle.

Lisätiedot ExpressBusin verkkosivuilta.

fi| sv| en