Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Vapun ja helatorstain vaikutus bussiaikatauluihin

Sunnuntaina 1. toukokuuta vietettävänä vapunpäivänä ajetaan normaalisti sunnuntaiaikatauluin, mutta helatorstai 5. toukokuuta vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta.

Vapunpäivä osuu tänä vuonna sunnuntaille. Näin ollen vappu ei tuo muutoksia bussiaikatauluihin, vaan tuolloin ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan. Sen sijaan torstaina 5. toukokuuta vietettävä helatorstai vaikuttaa bussiliikenteen aikatauluihin. Helatorstaina bussit ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan. Helatorstaina bussimatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta.

Kaikki aikataulutiedot ja pyhäpäivien poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida matkustuspäivälle mahdollisesti osuvan poikkeusliikenteen.  

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Bussiliput kannattaa hankkia ennakkoon

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa ennakkoon Matkahuollon verkkosivuilta sekä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan voi myös varmistaa ostamalla samalla paikkalipun.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä
http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi

fi| sv| en