Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon pakettipisteverkosto vahvistuu Keskon ostettua Suomen Lähikaupan

Matkahuollon pakettipisteinä toimivien Siwojen ja Valintatalojen omistaja Suomen Lähikauppa Oy siirtyy Kesko Oyj:n omistukseen viranomaisten nyt hyväksyttyä viime marraskuussa julkistetun kaupan. Matkahuollon Pakettipalvelut säilyvät nykyisellään Suomen Lähikauppa Oy:n myymälöissä, joten paketteja voi jatkossakin noutaa ja lähettää tutusta lähikaupasta.

- Palvelu asiakkaiden suuntaan sujuu normaaliin tapaan myös liiketoiminnan siirtymisen aikana ja sen jälkeen. Suomen Lähikauppa Oy:n Siwojen ja Valintatalojen lisäksi myös useissa K-ryhmän kaupoissa toimii parhaillaan Matkahuollon pakettipiste. Kaupan myötä Matkahuollolla on mahdollisuus vahvistaa nykyistä yhteistyötä K-ryhmän kanssa palveluverkostomme kehittämiseksi, kertoo Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju.

Matkahuollolla maan tihein ja palvelevin pakettipisteverkosto

Matkahuollon pakettipisteverkostoon kuuluu lähes 1200 pakettipistettä kautta Suomen. Palveluverkosto on kasvanut viime vuoden aikana noin 100 pakettipisteellä. Tällä pakettipisteiden määrällä se on koko maan tihein henkilökohtaisesti palveleva verkosto. Kaupan aukioloaikojen vapautumisen myötä pakettipisteistä useimmat ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä aamuvarhaisesta iltamyöhään, minkä ansiosta asiakkaat voivat hoitaa pakettiasiat itselleen parhaiten sopivana aikana.

Matkahuolto kehittää pakettipisteverkostoaan jatkuvasta asiakkaidensa ja kumppaniensa tarpeiden mukaan. Näin varmistetaan mm. se, että pakettien noutaminen ja lähettäminen ovat kaikkien kuluttajien saatavilla asuinpaikasta riippumatta. 

fi| sv| en