Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Osta torstain 31.3. bussilippu etukäteen

Torstaista 31.3. odotetaan tulevan bussien kaukoliikenteessä poikkeuksellisen vilkas päivä konduktöörien lakon vuoksi.  Matkahuollon selvityksen mukaan bussiyrittäjät ovat varautuneet junaliikenteen häiriötilanteeseen hyvin ennakkoon ja tuovat vuoroille lisäautoja.

Bussiin aikovien kannattaa kuitenkin ostaa liput etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta tai Matkahuollon toimipaikoista. Ennakkomyynnin avulla bussiyrittäjät osaavat varata tarvittavan määrä lisäautoja. Kaluston lisäämisestä huolimatta matkustajien kannattaa varautua ruuhkiin ja suosituimpien vuorojen täyttymiseen.

Siirry lipunostoon tai katso toimipaikkojen aukioloajat. Lisätietoja lipuista ja aikatauluista saa myös Matkahuollon valtakunnallisesta palvelunumerosta 0200 4000, joka palvelee vuorokauden ympäri. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en