Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muista ystävää 14.2. paketilla

Muista ystävää 14.2. paketilla

Helmikuu on yhdessäolon ja talvisten puuhien aikaa. Ystäviä muistetaan 14.2. Matkahuolto kuljettaa pienet ja isot lahjat turvallisesti perille.

Enintään 10 kg paketin kuljetuksen voit nyt ostaa helposti etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta missä ja milloin vain älypuhelimella, tabletilla tai kotikoneella. Verkko-ostaminen nopeuttaa asiointia paketin lähetyspisteessä ja kasvattaa samalla PINS-jäsenten pinssisaldoa. Vastaanottaja voi noutaa paketin aina läheltään, sillä palveluverkostoon kuuluu lähes 1 200 pakettipistettä  kautta maan.

Helmikuun PINS-tarjouksena sydänrasiallinen suklaata

Helmikuun PINS-tarjous on peltinen Mikki Hiiri -sydänrasia täynnä suklaakonvehteja, joilla voi ilahduttaa läheisiä ystävänpäivän kunniaksi. PINS-korttia näyttämällä rasian hinta on 5,50 € (normaalisti 6,20-6,30 €). Suklainen PINS-tarjous on voimassa kaikissa Matkahuollon omien toimipaikkojen kioskeissa.


Siirry ostamaan kuljetus
Etsi lähin pakettipiste

fi| sv| en