Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lahden Matkahuolto uusiin tiloihin 1.2.2016

Lahden Matkahuolto muuttaa uusiin tiloihin 1.2.2016

Lahden Matkahuolto avaa uusissa tiloissa Lahden Matkakeskuksessa BW-Towerissa maanantaina 1. helmikuuta. Matkakeskukseen siirtyvät kaikki Matkahuollon palvelut mukaan lukien lipunmyynti ja Pakettipalvelut.

Matkahuollon uusi osoite on Askonkatu 2, 15100 Lahti. Ajoreitti autolla saapuville on Mannerheiminkadulta Askonkadulle. Matkahuollon asiakaspysäköinti sijaitsee Askonkadulla BW-Towerin pihalla.

Muutoksia linja-autojen reiteissä ja pysäkeissä

Myös linja-autojen reitteihin ja pysäkkeihin tulee muutoksia 1. helmikuuta. Kaikki Lahdessa pysähtyvät kaukoliikenteen pikavuorot kulkevat uuden Matkakeskuksen kautta. Laiturit sijaitsevat Matkakeskuksen länsipuolella, Uudenmaankadun päällä olevalla kannella. Vakiovuorot pysähtyvät joko Matkakeskuksella tai Matkakeskuksen läheisyydessä Uudenmaankadun ja Mannerheiminkadun pysäkeillä.

Kaikki reitit ja pysäkit voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta aikatauluhausta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Uudet tiedot näkyvät, kun haun tekee päivämäärällä 1.2. tai tämän jälkeen.

Koko alueen kartta ja kaukoliikenneterminaalin laiturikartta sekä lisätiedot liityntäpysäköinnistä löytyvät Lahden Matkakeskuksen verkkosivuilta.

Matkahuollon palveluajat ja puhelinnumerot

Matkahuolto palvelee uusissa tiloissa maanantaista perjantaihin klo 7–19 niin Matka- kuin Pakettipalveluiden osalta. Pakettipalvelut vastaa puhelinnumerossa 020 710 5310 ja kuljetustilaukset voi tehdä numerossa 020 710 5312.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös Matkahuollon valtakunnallisesta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Puhelun hinta 1,99 €/min + pvm. Pakettipalveluissa kuluttajia auttaa valtakunnallinen ilmainen palvelunumero 0800 132 582 ja yrityksiä numero 020 710 5024, jotka ovat avoinna ma-pe klo 8–18. 

Vanhoissa tiloissa Lahden linja-autoasemalla Matkahuolto palvelee perjantaihin 29.1. asti, jolloin lipunmyynti on avoinna klo 18 asti ja Pakettipalvelut klo 19 asti.

fi| sv| en