Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kaukoliikenteen bussivuorot kulkevat pyrystä huolimatta

Kaukoliikenteen bussivuorot kulkevat lumisateesta huolimatta

Sankka lumipyry voi aiheuttaa viivästyksiä kaukoliikenteen bussivuoroihin, mutta vuoroja ei ole peruttu.

Viime viikkojen pakkaset ja nyt sakea lumipyry ovat vaikuttaneet joukkoliikenteeseen. Kaukoliikenteen bussivuorot on kuitenkin pystytty ajamaan normaalisti ja aikataulun mukaisesti.

- Bussien kaukoliikenteessä kaikki liikenne ajetaan eikä vuoroja ole peruttu edes lumisateen vuoksi. Viivästyksiin kannattaa kuitenkin varautua, koska lumipyry ja teille kasautunut lumi hidastaa ajonopeuksia koko liikenteessä, kertoo liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo Matkahuollosta.

Tuhannesta päivittäisestä pikavuorosta vain muutamien vuorojen kohdalla on ollut tänään myöhästymisiä. Myöhästymiset ovat kohdistuneet Helsinkiin ajettaviin vuoroihin. Joitakin myöhästymisiä on odotettavissa tiistai-iltapäivään ja keskiviikolle, lumipyryn siirtyessä Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen.

Matkahuolto kerää tiedot kaukoliikennettä liikennöiviltä bussiyrityksiltä.

fi| sv| en