Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Joulun lippukauppa on käynnistynyt – vältä stressi varaamalla paikat ennakkoon

Joulun lippukauppa on käynnistynyt – vältä stressi varaamalla paikat ennakkoon

Joulu on yksi vuoden vilkkaimmista matkustussesongeista ja täyttää myös bussit. Mieluisan istumapaikan haluamallaan vuorolla voi kuitenkin varata jo etukäteen ostamalla paikkalipun. Paikkalippujen suosio on kasvanut vuodesta toiseen.

Suomalaiset matkustavat jouluna vilkkaasti. Matkustajia on liikkeellä eniten joulua edeltävinä päivinä, jotka voivat olla ruuhkaisia myös Matkahuolloissa. Matkustus on vilkkainta muun muassa Helsinki‒Tampere, Helsinki‒Turku ja Tampere‒Turku -reiteillä, mutta myös muita yhteysvälejä liikennöivät vuorot ovat pyhinä usein täysiä. Joulun ja vuodenvaihteen pyhinä matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput hyvissä ajoin. Matkahuollon kaikkiin lippuihin sisältyy mahdollisuus ostaa paikkaliput ja siten varata haluamansa istumapaikat jo etukäteen.

Joulun lippukauppa on parhaillaan käynnissä ja liput kannattaa ostaa mahdollisimman ajoissa, varsinkin jos matkustaa isomman ryhmän kanssa. Ostamalla liput etukäteen ei tarvitse pitkänkään jonon päässä jännittää sitä, pääseekö bussissa istumaan haluamalleen paikalle tai riittääkö paikkoja koko ryhmälle. Paikkalippujen kysyntä on kasvanut Matkahuollossa vuosi vuodelta.

Tarkista pyhien poikkeusvuorot ja aikataulut osoitteesta matkahuolto.fi

Jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena bussiliikenteen aikatauluissa on muutoksia runsaasti ja osa vuoroista jää kokonaan ajamatta pyhinä, kuten jouluaattona ja joulupäivänä. Pyhien aiheuttamat poikkeukset ja kaikki aikataulutiedot ovat luettavissa Matkahuollon verkkosivujen aikatauluhausta osoitteessa matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta haku huomioi mahdolliset poikkeusliikennetiedot matkustuspäivänä. Verkko-osoitteiden lisäksi aikataulutietoja voi tarkistaa palvelunumerosta 0200 4000, joka palvelee kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en