Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Nopeuta asiointia ostamalla paketin kuljetus etukäteen verkosta

Nopeuta asiointia ostamalla paketin kuljetus etukäteen verkosta 

Paketillesi voit nyt ostaa kuljetuksen etukäteen verkosta Matkahuollon sivuilta, helposti ja nopeasti. Etukäteen ostettu kuljetus nopeuttaa myös asiointia Matkahuollon Pakettipisteissä, kun voit vain jättää paketin ja tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin Pakettipisteen henkilökunnalle.  

Palvelun käyttö on helppoa: syötä lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja valitse vastaanottajalle sopivin noutopiste. Maksa kuljetus verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla. Oston jälkeen saat tilausvahvistuksen, joka sisältää aktivointikoodin. Ota aktivointikoodi talteen ja tuo pakettisi mihin tahansa Matkahuollon 1 200 Pakettipisteestä, esim. aamusta iltamyöhään palvelevaan Siwaan.

Osoitekorttia ei tarvitse kirjoittaa tai tulostaa, paketin lähettämisestä huolehtii pakettipisteen henkilökunta aktivointikoodin avulla. Lähetyksen kulkua voit seurata verkossa ja vastaanottajalle ilmoitamme tekstiviestillä heti paketin saavuttua noutopisteeseen.

Verkosta voit ostaa kuljetuksen enintään 10 kg painoiselle Lähi-paketille. 

Siirry ostamaan kuljetus

Etsi lähin Pakettipiste

Tutustu Lähi-pakettiin

Lähi_paketti_pakkauslaatikko_2012_pieni.png
fi| sv| en