Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Postin lakko viivästyttää kirjeitse lähetettäviä saapumisilmoituksia

Postin lakko viivästyttää kirjeitse lähetettäviä saapumisilmoituksia

Matkahuollon kirjeitse lähettämät pakettien saapumisilmoitukset viivästyvät Postin lakosta johtuen. Pakettia odottavien kannattaa seurata lähetyksensä kulkua Matkahuollon verkkosivuilta lähetysten seurannan kautta. Seuranta onnistuu paketin lähetystunnuksella, jonka saa tarvittaessa lähettäjältä. Seuranta kertoo paitsi paketin liikkeet, myös kun paketti on noudettavissa noutopisteestä.

Matkahuolto lähettää valtaosan saapumisilmoituksista joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kirjeitse ilmoitus toimitetaan vain silloin, kun lähetystiedoissa ei ole vastaanottajan gsm-numeroa tai sähköpostiosoitetta.

Pakettien kulkua voi tiedustella myös Matkahuollon palvelunumerosta 0800 132 582, joka on avoinna ma-pe klo 8-18. Yritysasiakkaita palvelee numero 020 710 5024, joka on niin ikään avoinna ma-pe klo 8-18.

fi| sv| en