Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Jaa joulumieltä Hope-lapsiperheille

Jaa joulumieltä Hope-lapsiperheille

Tänä jouluna Stockmann ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry haluavat antaa ja jakaa joulumieltä vähävaraisille suomalaisille lapsiperheille. Matkahuolto on mukana yhteistyössä keräämässä ja kuljettamassa lahjoitettuja leluja uusille omistajilleen. Tavoitteenamme on auttaa joulun aikana tuhansia Hope-perheitä.

Lahjoita vanha lelusi hyväntekeväisyyteen

Vanha lelu voi olla toisen uusi aarre.  Lahjoittamalla käytetyn hyväkuntoisen lelusi olet mukana tuomassa hyvää joulumieltä pienille vastaanottajille.

Lahjoituslelusi voit tuoda 16.-27.11. kaikkiin Matkahuollon omiin toimipaikkoihin* kautta maan sekä 20.-22.11. Stockmann-tavarataloihin. Stockmann-tavarataloissa voit myös keräysviikonlopun20.-22.11. aikana tutustua Hopen toimintaan.

Leluja ei tarvitse paketoida. Voit halutessasi liittää lahjaasi henkilökohtaisen viestisi pakettikortilla.

*Lelun voit jättää seuraaviin Matkahuoltoihin: Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Karhula, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa ja Varkaus. Katso osoitteet ja aukioloajat toimipaikkahausta

Haasta ystäväsi mukaan lahjoittamaan – tee video ja jaa se sosiaalisessa mediassa

Ohjeet haastevideon tekemiseen:

1) Aloita tervehdyksellä ja kerro, kuka olet
2) Esittele lelusi, jonka haluat lahjoittaa uudelle omistajalle. Kerro lelun tarina ja mitä se sinulle merkitsee
3) Haasta ystäväsi mukaan tekemään lahjoituksen ja oman haastevideon.

#hyvämieli2015 #stockmann #hopery #matkahuolto

Osta toivelahja ja ilahduta Hope-perheitä

Voit osallistua hyväntekeväisyyteen myös ostamalla Hopen listalta löytyvälle lapselle tai nuorelle ihan uuden lelun tai muun toivelahjan. Lahjan voi ostaa 20.11. –15.12. Hope ohjaa paketin oikeaan osoitteeseen yhdessä Matkahuollon kanssa.

Toivelista löytyy 20.11. alkaen Stockmann-tavaratalojen kassoilta ja osoitteesta www.hyvamieli2015.fi. Saat tekemästäsi toivelahjaostoksesta 20 %:n alennuksen. Etu on voimassa kaikissa Suomen Stockmann-tavarataloissa, ei verkkokaupassa.

Tietoa Hope ry:n toiminnasta

Tietoa Stockmannista

fi| sv| en