Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Verkosta ostetuista pakettilähetyksistä tuplapinssit 16.-29.11.

Verkosta ostetuista pakettilähetyksistä tuplapinssit 16.-29.11.

Matkahuollon uuden sähköisen palvelun kautta voit nyt ostaa paketin kuljetuksen verkosta missä ja milloin vain – älypuhelimella, tabletilla tai kotikoneella. Palveluun ei tarvitse kirjautua ja kuljetuksen hinta on yhtä edullinen kuin Matkahuollostakin lähetettäessä.

Palvelun käyttö on helppoa: syötä lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja valitse vastaanottajalle sopivin noutopiste. Maksa kuljetus verkkopankkitunnuksilla tai kortilla. Oston jälkeen saat tilausvahvistuksen, joka sisältää aktivointikoodin. Ota aktivointikoodi talteen ja tuo pakettisi mihin tahansa Matkahuoltoon tai Matkahuollon pakettipisteeseen, esim. aamusta iltamyöhään palvelevaan Siwaan.

Osoitekorttia ei tarvitse kirjoittaa tai tulostaa, paketin lähettämisestä huolehtii pakettipisteen henkilökunta aktivointikoodin avulla. Lähetyksen kulkua voit seurata verkossa ja vastaanottajalle ilmoitamme tekstiviestillä heti paketin saavuttua noutopisteeseen.

Kerää tuplapinssit 16.-29.11.

Verkosta ostettu kuljetus kerryttää PINS-tillesi yhden pinssin jokaista käytettyä euroa kohden. Palvelua kannattaa kuitenkin kokeilla heti, sillä saat jokaisesta 16.-29.11.2015 verkosta ostamastasi kuljetuksesta tuplapinssit. Muista vain näppäillä PINS-korttisi numero kuljetuksen oston yhteydessä.

Kuljetuksen verkosta voit ostaa ensi vaiheessa enintään 10 kg painoisille Lähi-paketeille joko Osta kuljetus verkosta -sivulta tai verkkosivujen Pakettilaskurin kautta.

Tutustu Lähi-pakettiin ja hae lähin Matkahuollon 1 200 Pakettipisteestä.

290x170_pake_uusi_palvelu_2015_teksti.jpg
fi| sv| en