Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Syksyn bussiaikataulut Matkahuollosta

Syksyn bussiaikataulut Matkahuollosta

Koulujen alkamisen myötä bussiliikenteen aikataulut muuttuvat. Syksyn aikatauluihin siirrytään porrastetusti 10. elokuuta alkaen. Tiedot uusista aikatauluista löytyvät nopeimmin Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta ja palvelunumerosta.

Bussiliikenne siirtyy syksyn aikatauluihin paikkakuntakohtaisesti pääsääntöisesti 10.–17. elokuuta. Muutoksen myötä liikennöitävien vuorojen määrä lisääntyy, kun mm. koululaisvuorot palaavat kesän jälkeen liikenteeseen.

Kaikki aikataulutiedot löytyvät Matkahuollon valtakunnallisesta aikatauluhausta verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Aikataulutiedot voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, jossa palvellaan henkilökohtaisesti vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Matkahuollosta voit myös hankkia edulliset kausi- ja sarjaliput työ- ja opiskelumatkoihin. Monipuolisista lippuvaihtoehdoista löytyy sopiva erilaisiin matkustustarpeisiin. Lisätiedot lippuvaihtoehdoista osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä www.twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa osoitteessa kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en