Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kerää 3 x pinssit nettilipuista 12.-25.6.

Kesä ja lomakausi ovat viimein käsillä. Hyödynnä Matkahuollon PINS-etu ja hanki 3 x pinssit bussilipuista 12.-25.6.

Jos kesälomasuunnitelmiin sisältyy matkailua, on bussi oiva vaihtoehto. Runsaan vuorotarjonnan, tiheän reittiverkoston ja hyvien jatko- ja vaihtoyhteyksien ansiosta pääset bussilla mukavasti lähes joka Suomen kolkkaan. 

Jos matka puolestaan suuntautuu ulkomaille, kannattaa liityntämatkat Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä Helsingin ja Turun satamiin matkustaa mukavasti bussilla. Bussi vie turvallisesti ja täsmällisesti lähtöpaikkakunnalta lentoasemalle ja satamaan asti, josta voit aloittaa meriseikkailun vaikka Viking Linen matkassa. 

Aikataulut ja liput helposti netistä 

Matkalipun hankit helposti Matkahuollon verkkosivuilta. Tarjolla on myös runsaasti edullisia nettitarjouslippuja alk. 2 €. Uusitun sivuston ansiosta lipun voi ostaa näppärästi älypuhelimellakin vaikka tien päältä. Kuittia ei tarvitse tulostaa tai tallettaa puhelimeen, sillä kyytiin pääset näyttämällä henkilötodistuksesi.

Katso aikataulutiedot ja liput Matkahuollon verkkosivuilta.

Pinssejä voit kerätä kaikista Matkahuollon verkkosivuilta ostamistasi bussilipuista. Muistathan antaa PINS-korttisi numeron lipunoston yhteydessä.

Matkaeväät kassiin Matkahuollosta

Matkahuolloissa lähteviä ja saapuvia matkalaisia palvelevat kioskit ja kahvilat. Niistä nappaat nopeasti monipuolista matkaevästä tai vaikka lehden ajanvietteeksi bussiin. Kesän kunniaksi saat PINS-korttiasi näyttämällä 2 x 0,5 l juomaa yhteishintaan vain 4 €! Tarjous on voimassa 12.-25.6. Matkahuollon omissa toimipaikoissa ja koskee kaikkia Hartwallin 0,5 l virvoitusjuomia ja vesiä.

Mukavia ja aurinkoisia lomamatkoja!

fi| sv| en