Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon vuosiliput päivitetään – seuraava lataus vain Matkahuollossa

Matkahuollon vuosiliput päivitetään – seuraava lataus vain Matkahuollossa

Matkahuollon valtakunnalliset 22 ja 44 matkan vuosiliput sekä Prepaid22-opiskelijavuosiliput päivitetään 1. heinäkuuta 2015.

Muutoksesta johtuen seuraava 1. heinäkuuta tai sen jälkeen tehtävä vuosilipun lataus pitää tehdä Matkahuollon toimipaikassa. Kun lipputuote on Matkahuollossa päivitetty matkakortille, voi matkakortin taas lisäladata normaalisti myös busseissa ja R-kioskeilla.

Vuosilipun käyttämättömät matkat kannattaa mieluiten käyttää loppuun ennen lipputuotteen päivitystä, sillä niitä ei voida säilyttää matkakortilla, kun lipputuote päivitetään. Jos käyttämättömiä matkoja ei ole ennättänyt käyttää loppuun ennen päivitystä, ne hyvitetään.

Tutustu Matkahuollon palveluihin verkkosivuilla http://www.matkahuolto.fi, Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en