Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Juhannuksen bussiaikataulut Matkahuollosta

Juhannuksen bussiaikataulut Matkahuollosta

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia juhannuksena. Juhannus on myös vuoden vilkkain matkustusajankohta, joten matkaliput kannattaa ostaa ajoissa. Tarkat aikataulutiedot sekä bussi- ja paikkaliput saa Matkahuollosta.

Juhannuksen tuo muutoksia bussiaikatauluihin. Erityisesti juhannusaaton iltana 19.6. sekä juhannuspäivänä 20.6. vuoroja liikennöidään rajoitetusti osan vuoroista jäädessä kokonaan ajamatta. Bussien aikataulutiedot juhannuksen poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon aikatauluhausta.  Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida myös poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi lisäksi tarkistaa puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Liput etukäteen

Juhannus on vuoden vilkkain matkustusajankohta. Eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 18.6. ja juhannusaaton aamupäivänä perjantaina 19.6. Juhannuksena matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.

Liput on helppo ostaa Matkahuollon verkkosivuilta tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Matkahuollon uudistuneen verkkokaupan ansiosta lipun ostaminen käy helposti myös älypuhelimella. Verkosta ostettua lippua ei tarvitse tulostaa, vaan kyytiin pääsee esittämällä henkilötodistuksen.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä
http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en