Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Korttimaksaminen muuttuu PSD2-direktiivin myötä

Förfarandet för kortbetalningar ändras i och med PSD2-direktivet fr.o.m. 10.9.2019

The PSD2 directive will change payment by card from 10th of September 2019

Korttimaksaminen muuttuu Matkahuollon verkkokaupassa ja mobiilisovelluksessa. Tiistaista 10.9. alkaen verkkokaupassa tarvitaan maksukortin tietojen lisäksi vahva tunnistautuminen esimerkiksi pankkitunnuksilla. Bussiliput-sovelluksessa voi edelleen käyttää sovellukseen tallennettuja maksukortin tietoja, mutta maksu vahvistetaan aina maksukortin CVV-koodilla. 

Muutos perustuu EU:n maksupalveludirektiiviin (PSD2), jonka tarkoituksena on tuoda lisäturvaa maksamiseen. PSD2-direktiivi vaikuttaa euroopanlaajuisesti korttimaksamiseen niin verkkokaupoissa kuin mobiilisovelluksissakin.

fi| sv| en