Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia bussiaikatauluihin 1.6.

Muutoksia bussiaikatauluihin 1.6.

Bussiliikenteessä siirrytään noudattamaan kesäaikatauluja pääosin maanantaina 1. kesäkuuta. Kesäaikataulut tuovat muutoksia erityisesti koululaisia palveleviin vuoroihin, joista osa jää tauolle koulujen lomakauden ajaksi.

Kaikki aikataulutiedot löytyvät verkosta Matkahuollon valtakunnallisesta aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikataulutiedot voi tarkistaa myös puhelimitse palvelunumerosta 0200 4000, jossa palvellaan henkilökohtaisesti ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Matkahuollon aikatauluhaku tarjoaa maan kattavimman aikataulutiedot ja parhaat vaihtoyhteydet. Myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Helsingin ja Turun satamiin kulkevat pääsevät useilla vuoroilla eri puolilta maata suoraan kentälle tai satamaan.

Osta bussiliput ennakkoon

Bussi- ja paikkaliput kesämatkoille kannattaa ostaa ennakkoon Matkahuollon verkkosivuilta tai Matkahuollon toimipaikoista. Verkkosivuilla on tarjolla myös erityisen edullisia nettitarjouslippuja. PINS-jäsenet kerryttävät kaikista nettilippuostoksista pinssejä. Verkosta ostettuja lippua ei tarvitse tulostaa, vaan
kyytiin pääsee esittämällä henkilötodistuksen.

Matkahuollon palveluihin voit tutustua myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

Lisätietoja:
Jukka Ylitalo, liiketoimintapäällikkö, Oy Matkahuolto Ab, puh. 040 764 4386, sähköposti
jukka.ylitalo@matkahuolto.fi

fi| sv| en