Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

PINS-tarjous: Matkusta Helsingistä Pietariin, vain 14 € suunta!

Lux Express -bussit vievät PINS-asiakkaita kesän kunniaksi Helsingistä Pietariin uskomattomaan 14 euron hintaan. Tarjoukseen on syytä tarttua nopeasti, sillä tarjoushintaisen lipun voi ostaa rajoitettuna aikana 25.-31.5.2015.

Matkustusaikaa on runsaasti kesäkuun alusta heinäkuun puolelle asti, sillä matkan voi tehdä 1.6.-12.7.2015.

Katso aikataulut

Liput Helsingin Matkahuollosta

Tarjoushintaisen lipun voi hankkia ainoastaan Helsingin Matkahuollosta. Matkahuolto palvelee Kampin kauppakeskuksessa, linja-autoaseman kaukoliikenneterminaalissa ja on avoinna ma-pe 7-18, la 8-16 ja su 11-16. Tarjoushinnan saa esittämällä PINS-etukorttinsa ja samalla ostoksesta kertyvät automaattisesti pinssit.

Lux Express

Laadukkaat ja erittäin hyvin varustellut Lux Express -bussit liikennöivät päivittäin kolme vuoroa Helsingin ja Pietarin välillä. Lux Express varmistaa matkustusmukavuuden aina hyvistä jalkatiloista henkilökohtaisiin viihdelaitteisiin matkan aikana.

Ohjeet ja ehdot

Tarjoushinta on voimassa Lux Express Finland Oy:n yhdensuuntaisella matkalla Helsingistä Pietariin ja Pietarista Helsinkiin.

Tarjoushintaisen lipun voi ostaa esittämällä PINS-etukortin. Ostos kerryttää samalla pinssejä asiakkaan tilille. Jokaisesta kampanjan aikana ostetusta Lux Expressin lipusta kertyy kaksi pinssiä yhtä käytettyä euroa kohden.

Tarjoushintaisen lipun myyntiaika on 25.5.-31.5.2015. Tarjoushintaisen lipun voi ostaa ainoastaan Helsingin Matkahuollosta. Matkustusaika on 1.6.-12.7.2015. Lippu myydään aina tietylle päivälle ja tiettyyn vuoroon, joten matkustusajankohdan tulee olla tiedossa ostohetkellä.

Ostettu lippu voidaan vaihtaa tai lunastaa takaisin Helsingin Matkahuollossa viimeistään 7 päivää ennen matkaa. Tarjoushintaista lippua ei kuitenkaan ole mahdollista suoraan vaihtaa toiseen tarjoushintaiseen lippuun kampanjan myyntiajan päätyttyä, vaan uusi lippu myydään kulloinkin voimassa olevalla hinnalla. Takaisinlunastettaessa palautetaan 80 % lipun hinnasta. Lisäksi takaisinlunastuksesta ja vaihdosta peritään palvelumaksu 6 €/palvelutapahtuma.

Matkustaja vastaa itse siitä, että hänellä on matkalla mukanaan tarvittavat ja voimassa olevat matkustusasiakirjat, esim. passi ja viisumi.

Tutustu Lux Expressin myyntiehtoihin

Hyvää alkavaa kesää ja mukavia bussimatkoja!

LuxExpres
fi| sv| en