Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Helatorstai tuo muutoksia bussien aikatauluihin

Torstaina 30. toukokuuta vietettävä helatorstai vaikuttaa bussiliikenteen aikatauluihin. Helatorstaina bussimatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot ja hankkia bussiliput etukäteen Matkahuollosta.

Kaikki aikataulutiedot ja pyhäpäivän poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida matkustuspäivälle mahdollisesti osuvan poikkeusliikenteen. Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Poikkeuksia palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 (ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17) ja palvelunumero yrityksille 020 710 5024 (ma–pe klo 8–18) ovat suljettu helatorstaina, mutta palvelevat normaalisti jälleen perjantaina.

Helatorstai vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit, palvelevat helatorstainakin.  

Tutustu Matkahuollon palveluihin lisää Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en