Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Vapun aikataulumuutokset voi tarkistaa Matkahuollosta

Vapunpäivä 1. toukokuuta on tänä vuonna keskiviikkona ja arkipyhä vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta.

Toukokuun aloittava arkipyhä vaikuttaa bussiliikenteen aikatauluihin. Vappuna bussimatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot sekä hankkia bussiliput etukäteen Matkahuollosta.

Kaikki aikataulutiedot ja arkipyhäpäivän poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Poikkeuksia palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on suljettu vapunpäivänä, mutta palvelee jälleen torstaina 2. toukokuuta normaalisti ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17. Myös Pakettipalvelujen palvelunumero yrityksille 020 710 5024 on suljettu vapunpäivänä ja avoinna jälleen 2.5. klo 8–18. 

Vappu vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit, palvelevat vapunpäivänäkin.

fi| sv| en