Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia Pakettipalveluissa – Lähetä edullisesti alk. 5,70 €

Matkahuollon Pakettipalvelut käteisasiakkaille uudistuivat. Hinnoittelu on nyt entistä selkeämpi - verkosta ostat kuljetukset edullisesti, nopeasti ja helposti. Lähetä paketti verkosta alk. 5,70 €. 

Maksa paketti, hinnat alkaen 5,70 € / kpl (enintään 2 kg Sarjapaketti).

Verkosta ostamasi paketin voit viedä Matkahuollon omaan palvelupisteeseen, asiamiespisteeseen, pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Matkahuollon palvelupisteet sijaitsevat siellä missä sinäkin ja palvelevat laajoin aukioloajoin: pakettipisteitä löydät muun muassa useimmista K-Marketeista ja R-kioskeista.

Katso lähin pakettipiste 

Polkupyörät, renkaat ja muut isommat paketit matkaan Matkahuolloista  

Uudistuksen myötä myös pakettien enimmäismittoja on muutettu, Lähipaketti voi olla nyt jopa 60 x 70 x 120 cm kokoinen. Matkahuolto kuljettaa myös isommat tuotteet, kuten polkupyörät ja autonrenkaat, nopeasti ympäri Suomen. Isot (yli 60 x 70 x 120 cm tai yli 30 kg painavat) paketit voit laittaa matkaan kaikista Matkahuollon omista palvelupisteistä ja asiamiespisteistä.

•    Ison paketin maksimikoko on 70 x 80 x 150 cm tai 40 x 40 x 300 cm ja maksimipaino 55 kg.   
•    Matkahuolto kuljettaa myös polkupyörät (49,90 €/kpl) ja rengassetit (59,90 €/setti).

Tutustu lähetysvaihtoehtoihin

Selkeä hinnoittelu 

Hinnoittelu on nyt entistä selkeämpi. Hinta määräytyy lähetyksen painon ja valitsemiesi lisäpalvelujen mukaan. 

Katso hinnasto

fi| sv| en