Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia Pakettipalveluissa – Lähetä edullisesti alk. 5,70 €

Matkahuollon Pakettipalvelut käteisasiakkaille uudistuivat. Hinnoittelu on nyt entistä selkeämpi - verkosta ostat kuljetukset edullisesti, nopeasti ja helposti. Lähetä paketti verkosta alk. 5,70 €. 

Maksa paketti, hinnat alkaen 5,70 € / kpl (enintään 2 kg Sarjapaketti).

Verkosta ostamasi paketin voit viedä Matkahuollon omaan palvelupisteeseen, asiamiespisteeseen, pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Matkahuollon palvelupisteet sijaitsevat siellä missä sinäkin ja palvelevat laajoin aukioloajoin: pakettipisteitä löydät muun muassa useimmista K-Marketeista ja R-kioskeista.

Katso lähin pakettipiste 

Polkupyörät, renkaat ja muut isommat paketit matkaan Matkahuolloista  

Uudistuksen myötä myös pakettien enimmäismittoja on muutettu, Lähipaketti voi olla nyt jopa 60 x 70 x 120 cm kokoinen. Matkahuolto kuljettaa myös isommat tuotteet, kuten polkupyörät ja autonrenkaat, nopeasti ympäri Suomen. Isot (yli 60 x 70 x 120 cm tai yli 30 kg painavat) paketit voit laittaa matkaan kaikista Matkahuollon omista palvelupisteistä ja asiamiespisteistä.

•    Ison paketin maksimikoko on 70 x 80 x 150 cm tai 40 x 40 x 300 cm ja maksimipaino 55 kg.   
•    Matkahuolto kuljettaa myös polkupyörät (49,90 €/kpl) ja rengassetit (59,90 €/setti).

Tutustu lähetysvaihtoehtoihin

Selkeä hinnoittelu 

Hinnoittelu on nyt entistä selkeämpi. Hinta määräytyy lähetyksen painon ja valitsemiesi lisäpalvelujen mukaan. 

Katso hinnasto

fi| sv| en