Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

PINS-yhteistyö päättyy 28.3.2019

Matkahuollon ja PINS-etuohjelman yhteistyö päättyy 28. maaliskuuta 2019. Tämän jälkeen pinssejä ei voi enää kerätä Matkahuollon verkkosivuilta ostetuista nettilipuista ja paketin kuljetuksista.

Yhteistyön päättymiseen mennessä Matkahuollon palveluista kerätyt pinssit säilyvät ja niitä voi edelleen käyttää PINS-ohjelman mukaisesti.

Kehitämme parhaillaan Matkahuollon omaa asiakasjärjestelmää, jotta voimme tarjota käyttöösi parhaat mahdolliset palvelut.

fi| sv| en