Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Järvenpäähän ja Vihdin Nummelaan

Järvenpää

Järvenpäässä aloitti toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies Euroset Itsepalvelukirppis maanantaina 4. helmikuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Uusi Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Wärtsilänkatu 14, 04400 Järvenpää. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 045 2215 464 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.jarvenpaa@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Matkakortteja voi ostaa tiistaista 12. helmikuuta alkaen R-kioskilla, joka sijaitsee osoitteessa Yhteiskouluntien 17. Siihen asti matkakortteja voi hankkia Järvenpään linja-autoasemalla sijaitsevasta Kulma Easydeli -kahvilasta.  Matkakortit voi lisäladata myös busseissa ja kaikilla R-kioskeilla. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-sovelluksen kautta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja puhelimitse numeroon 020 710 5088.

Nummela

Nummelassa aloitti toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies Topdog tiistaina 5. helmikuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Uusi Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Vihdintie 2, 03100 Nummela. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 046 585 5044 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.nummela@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja puhelimitse numeroon 020 710 5088.

fi| sv| en