Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Sysmän Matkahuolto-asiamies vaihtuu

Matkahuollon palvelut Sysmässä siirtyvät pois nykyiseltä asiamieheltä perjantaina 18. tammikuuta. Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee edelleen Sysmäntien R-kioskissa toimiva Matkahuollon Pakettipiste, josta voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja. Lähin Matkahuolto-asiamies sijaitsee toistaiseksi Hartolassa ja Matkahuollon oma toimipaikka Lahdessa. Alueen nouto-jakelupalveluista vastaa Lahden Matkahuolto.

Sysmään etsitään parhaillaan uutta Matkahuolto-asiamiestä. Tavoitteena on saada palautettua Matkahuollon palvelut lähelle alueen asukkaita ja yrityksiä mahdollisimman nopeasti.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en