Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Ajokortti ei kelpaa henkilöllisyyden todistamiseen passia tai henkilökorttia noudettaessa 1.1.2019 alkaen

Poliisin myöntämiä passeja ja henkilökortteja noudettaessa ajokortti ei enää kelpaa henkilöllisyyden todistamiseen 1. tammikuuta 2019 alkaen. Henkilöllisyys osoitetaan ensisijaisesti voimassa olevalla Suomen viranomaisen myöntämällä passilla tai henkilökortilla.

Poliisin myöntämät passit ja henkilökortit voi noutaa Matkahuollon palveluverkostosta nimetyistä pakettipisteistä, joihin sisältyy Matkahuollon omien toimipaikkojen ja asiamiestoimipaikkojen ohella mm. K-Marketeja, R-kioskeja sekä muita pisteitä.

Lisätiedot poliisin verkkosivuilta tiedotteesta ja kohdasta kysymyksiä ja vastauksia.

fi| sv| en