Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Piparinen matkalippu tulee taas! – Matkahuolto jakaa 1000 ilmaista bussilippua 11.12.

Matkahuollon vuonna 2013 toteuttama jouluinen tempaus tekee paluun päivitettynä versiona. Tiistaina 11. joulukuuta tuhat kotileipuria saa itse leivotulla piparkakulla ilmaisen matkalipun. Tempauksella Matkahuolto haluaa luoda joulumieltä ja ilahduttaa matkustajia vuoden kiireisimmän sesongin kynnyksellä.

Joulukuun 11. päivänä Matkahuolto siirtyy yhden päivän ajaksi piparilippuun. Tempaus toteutetaan Matkahuollon 18 toimipaikassa, joissa jaossa on yhteensä 1000 matkalippua. Ensimmäiset tuhat matkustajaa, jotka ehtivät paikanpäälle itseleivotun ja matkustusaiheisesti koristellun piparkakun kanssa toimipaikkojen ovien auetessa ovat oikeutettuja vapaavalintaiseen yhdensuuntaiseen matkaan kampanjapäivänä.

”Haluamme tuoda piparisen matkalipun takaisin. Tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja se sai silloin valtavan suosion. Tempauksen avulla haluamme toivottaa asiakkaillemme mukavaa joulunalusaikaa ja ilahduttaa matkustajia”, sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jyri Niemimuukko.

Tempaus on voimassa vain yhden päivän ajan tiistaina 11. joulukuuta Matkahuollon 18 toimipaikassa. Kyseisenä päivänä Matkahuolto tarjoaa maksuttoman yhdensuuntaisen matkan asiakkailleen, jotka ehtivät Matkahuoltoon esittämään leipomansa piparit. Aiemmasta kampanjasta poiketen piparia ei jätetä Matkahuoltoon vaan sen voi säästää matkaevääksi tai vaikka tuliaisiksi, jos suuntaa lipulla kyläreissuun.

Piparilippuja on jaossa Helsingin, Hämeenlinnan, Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan, Kuopion, Lahden, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuollon lipunmyyntipisteissä.

Jos lippua ei pääse tavoittelemaan Matkahuollosta tai ne pääsevät suuren kysynnän vuoksi loppumaan, on lippu mahdollista voittaa myös osallistumalla Instagram-kilpailuun. Osallistuminen tapahtuu jakamalla kuva itse leivotusta ja koristellusta piparista avoimella Instagram-tilillä aihetunnisteilla #piparillaperille ja #matkahuolto. Matkahuollon raati valitsee kaikkien 16.12. mennessä julkaistujen piparkakkukuvien joukosta 10 hauskinta, hienointa, yllättävintä tai kauneinta piparkakkua. Voittajat saavat kukin vapaavalintaisen menopaluumatkan.

Piparilippu-tempauksesta voi lukea lisää Matkahuollon sivulta https://www.matkahuolto.fi/fi/piparinen-matkalippu/

Näin piparinen matkalippu toimii

  •  Pipariseksi matkalipuksi kelpuutetaan itse leivottu pipari, jonka toivotaan olevan matkustusaiheisesti koristeltu,
  • Tempaus on voimassa ainoastaan tiistaina 11.12. Matkahuollon 18 toimipaikassa kautta maan
  • Piparilipulla korvattujen yhdensuuntaisten matkojen määrä on rajattu 1000:een.
  • Piparilippu on hyödynnettävissä vain Matkahuollon tarjoamilla bussivuoroilla
  • Kuka vain voi osallistua Instagram-kilpailuun, jonka palkintona jaetaan 10 vapaavalintaista menopaluumatkaa. Kilpailun ohjeet on nähtävillä osoitteessa https://www.matkahuolto.fi/fi/piparinen-matkalippu/.
  • Matkahuollon verkkosivuilta löydät maan kattavimman valikoiman reittejä, vuoroja ja matkalippuja. Myös joulun ja vuodenvaihteen pyhien aikataulut ja liput.
fi| sv| en