Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Itsenäisyyspäivän 6.12. bussiaikataulut – Tarkista arkipyhän aikataulumuutokset

Itsenäisyyspäivää vietetään torstaina 6. joulukuuta. Tämä aiheuttaa poikkeuksia bussien aikatauluihin. Kaikki itsenäisyyspäivän aikataulut löytyvät reaaliaikaisesti Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta.

Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Poikkeuksia toimipaikkojen aukioloajoissa

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit, ovat avoinna itsenäisyyspäivänäkin. Myös Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 palvelee klo 9–17.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en