Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kajaanin Matkahuolto aloittaa uusissa tiloissa 1.10.2018

Kajaanin Matkahuolto aloittaa toiminnan 1. lokakuuta 2018 uusissa tiloissa, jotka sijaitsevat osoitteessa Sammonkatu 13 (entiset Iskun tilat). Muutto on ajankohtainen, koska linja-autoasema tullaan purkamaan.
 
Muutosta huolimatta toimintaan ei tule katkosta. Kajaanin Matkahuollon aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta. Pakettipalveluiden puhelinnumero 020 710 5388 säilyy ennallaan ja vastaa palveluaikoina, ja kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla paikallisjakelu.kajaani@matkahuolto.fi.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Kertaliput voi ostaa helposti myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en