Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Ylityökiellon vaikutukset bussiliikenteeseen ja pakettien kulkuun 17.–30.9.2018

AKT on asettanut ylityökiellon ajalle 17.–30.9.2018. Ylityökielto voi vaikuttaa yksittäisten bussivuorojen liikennöintiin ja sitä kautta niin matkustamiseen kuin pakettien kuljettamiseen koko maassa. Toistaiseksi vuorot on pystytty ajamaan lähes normaalisti ja tietoon on tullut vain yksittäisiä peruuntuneita vuoroja.

Ajantasaiset tiedot Matkahuollon verkkosivuilta

Kaikkien liikennöitävien vuorojen tiedot löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta Aikataulut ja liput -osiosta, kunhan haun tekee haluamallaan päivämäärällä. Matkahuollon sivuilta voi myös ostaa nettilippuja kaikille vuoroille, jotka ajetaan aikataulujen mukaisesti.

Lisäksi tämän tiedotteen alalaidassa on linkkilista bussiyritysten omille sivuille, jonne on koottu ylityökiellon vuoksi mahdollisesti peruttavat vuorot.

Hyvitystä käyttämättä jääneistä matkalipuista

Hyvitämme Matkahuollosta ostetut käyttämättä jääneen matkaliput, jos vuoro, jolle lippu on ostettu, jää ylityökiellosta johtuen ajamatta. Hyvitystä voi hakea sähköisellä lomakkeella Matkahuollon verkkosivuilta.

Lähetysten kuljetus

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että ylityökielto vaikuttaisi lähetysten kuljetuksiin. Mahdollisista muutoksista päivitetään tietoa tähän tiedotteeseen.

Matkahuollon toimipaikat  

Matkahuollon toimipaikat palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti myös ylityökiellon aikana. Mahdollisista poikkeuksista kerrotaan Matkahuollon verkkosivuilla. 

Lisätiedot

Tiedotamme ylityökiellon vaikutuksista verkkosivuillamme matkahuolto.fi ja Matkahuollon sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä.

Lisätietoja aikatauluista saa Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000. Numero palvele ympäri vuorokauden. Puhelun hinta 1,99 €/min + pvm.

Ylityökiellon vuoksi käyttämättä jääneiden lippujen hyvittämisestä saa lisätietoja palaute- ja reklamaationumerosta puh. 020 331 222. Numero on avoinna ma–pe klo 8–16. Puhelun hinta 8,4 snt/min. Palautetta ja reklamaatiota voi lähettää myös verkkosivujen palautelomakkeen kautta.

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 Pakettipalvelut kuluttajille on avoinna ma–pe klo 7–21, la klo 9–17. Numero on ilmainen.

Pakettipalvelujen palvelunumero yrityksille 020 710 5024 on avoinna ma–pe klo 8–18.

Tarkista bussiyrityskohtaiset tiedot ylityökiellon vuoksi peruutetuista vuoroista

Porin Linjat Oy

Vainion Liikenne

fi| sv| en