Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon nimissä lähetetty huijaussähköpostiviestejä

 
Matkahuollon nimissä on lähetetty 17.–18.7. sähköpostilla huijausviestejä, jotka on otsikoitu  "Your Exclusive Invite is HERE". Sähköposti sisältää englanninkielistä tekstiä ja linkin.

Mikäli olet saanut epäilyttävän huijausviestin Matkahuollon nimissä, poista se välittömästi avaamatta linkkiä. Viesti ei ole Matkahuollon lähettämä.

Kyseisten viestien alkulähde on selvitetty ja estetty. Verkossa liikkuu kuitenkin enenevissä määrin huijausviestejä useiden tunnettujen yritysten nimissä. Seuraamme tilannetta niiden osalta tarkasti ja tiedotamme verkkosivuillamme, jos uusia tapauksia tulee esiin.

fi| sv| en