Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Joensuuhun, Jämijärvelle, Karkkilaan, Kirkkonummelle ja Kurikkaan

Joensuu

Joensuussa aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Oy Carlson Siihtalan rautakauppa, perjantaina 3. elokuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.
Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Nurmeksentie 6, 80100 Joensuu. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 020 742 7300 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.joensuu@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta
Pakettipalveluita saa myös Matkahuollon logistiikkapalveluista, joka palvelee osoitteessa Lylykoskentie 11, 80130 aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta . Nouto- ja jakelukuljetukset voi tilata numerosta 020 710 5499 tai sähköpostilla osoitteesta paikallisjakelu.joensuu@matkahuolto.fi

Pakettipalveluita saa myös 11 Joensuun alueella K-Marketissa ja R-kioskissa toimivasta Matkahuollon Pakettipisteestä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Jämijärvi

Jämijärvellä aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, K-Market Jämijärvi, keskiviikkona 1. elokuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.
Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Jämijärventie 23, 38800 Jämijärvi. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 020 757 1170 ja sähköpostitse osoitteesta jani.lahteenmaki@k-market.com. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.
Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Tampereen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen kuljetus.tampere@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5350.

Karkkila

Karkkilassa aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, K-Market Huhdintie, maanantaina 6. elokuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.
Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Huhdintie 10–12, 03600 Karkkila. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 020 700 6430 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.karkkila@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.
Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5088.

Kirkkonummi

Kirkkonummella aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Kirkkonummen autokatsastus, keskiviikkona 1. elokuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.
Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Asentajantie 3, 02400 Kirkkonummi. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (09) 290 2300 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kirkkonummi@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.
Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5088.
Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi K-Citymarket Kirkkonummessa ja K-Market Tolsassa toimivat Matkahuollon Pakettipisteet, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Kurikka

Kurikassa aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies, Veikon Kone Kurikka, keskiviikkona 1. elokuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.
Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Keskuspuistikko 17, 61300 Kurikka. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 040 511 2290 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.kurikka@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta. 
Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Seinäjoen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen rahti.seinajoki@matkahuolto.fi ja numerosta 020 710 5335.
Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi K-Marketissa ja R-kioskissa toimivat Matkahuollon Pakettipisteet, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en