Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Huippukokous saattaa vaikuttaa kaukoliikenteen bussien kulkuun pääkaupunkiseudulla 15. ja 16.7.

Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien tapaaminen saattaa vaikuttaa kaukoliikenteen bussien kulkuun Helsingissä ja sen sisääntuloväylillä 15.–16. heinäkuuta 2018. Vuorot saattavat ajaa Helsingissä normaalista poikkeavaa reittiä, ja myös myöhästymisiin kannattaa varautua.

Autosaattueiden reiteistä ja mahdollisten liikennekatkosten tarkoista ajankohdista ei ole tiedotettu etukäteen. Mikäli matkustat kyseisenä ajankohtana Helsingistä tai Helsinkiin, varaathan normaalia enemmän matkustusaikaa. Helsingin poliisilaitos kertoo, että se tiedottaa tapaamisen vaikutuksista sosiaalisen median kanavissaan, joista tilannetta voi reaaliaikaisimmin seurata Twitterissä osoitteessa www.twitter.com/helsinkipoliisi.

fi| sv| en