Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Joensuun Matkahuollon palvelut 2.7. alkaen Lylykoskentieltä

Matkahuollon palveluissa Joensuussa tapahtuu muutoksia kesä-heinäkuun vaihteessa. Linja-autoasemalla sijaitseva Matkahuollon toimipaikka palvelee perjantaihin 29. kesäkuuta asti. Maanantaista 2. heinäkuuta alkaen Matka- ja Pakettipalvelut saa toistaiseksi Matkahuollon logistiikkapalveluista.

Matkahuollon logistiikkapalvelut palvelee osoitteessa Lylykoskentie 11, 80130 Joensuu maanantaista perjantaihin klo 8–16.  Nouto- ja jakelukuljetukset voi tuttuun tapaan tilata numerosta 020 710 5499 tai sähköpostilla osoitteesta paikallisjakelu.joensuu@matkahuolto.fi. 

Matkahuollon palvelut on tavoitteena saada takaisin Joensuun keskustan alueelle mahdollisimman pian. Palveluista tulee huolehtimaan Matkahuolto-asiamies, josta tiedotetaan tarkemmin, kun toiminta on valmis aloitettavaksi. 

Pakettipalveluita saa myös 11 Joensuun alueella K-Marketissa ja R-kioskissa toimivasta Matkahuollon Pakettipisteestä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en