Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lähetä edullisesti alk. 5,70 € uudella Sarjapaketilla

Paketteja voi nyt lähettää entistäkin edullisemmin, alkaen 5,70 €, uudella Sarjapaketilla. Sarjapaketti on valinnan mukaan joko 5 tai 10 Lähi-paketin lähetystä sisältävä sarjakortti. Enimmäispainoksi voi valita 2 tai 10 kg. Viisi Lähi-paketin lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 6 kuukautta ja 10 lähetystä sisältävä Sarjapaketti 12 kuukautta. Lähettäjän tiedot säilyvät aina samoina, mutta vastaanottaja voi vaihdella. 

Osta tai lähetä Sarjapaketti

Halpa ja helppo tapa lähettää

Sarjapaketti tarjoaa paketinlähettäjälle paljon etuja. Lähettäminen on Sarjapaketilla edullisempaa kuin yksittäin ostetuilla kuljetuksilla, sillä säästö on jopa yli 40 % verrattuna toimipaikasta ostettuun yksittäiseen Lähi-paketin kuljetukseen.

Sarjapakettia voi käyttää Matkahuollon verkkosivujen kautta missä ja milloin vain, kotikoneella tai mobiililla, kun on tarve lähettää paketti. Uuden lähetyksen yhteydessä tarvitaan vain vastaanottajan tiedot. Lähettäjän tiedot puolestaan säilyvät palvelussa, minkä ansiosta niitä ei tarvitse syöttää aina uudelleen. Sarjapaketin käytettyjen ja käyttämättömien lähetysten tietoja voi myös tarkastella verkkosivujen palvelussa. 

Kun lähetys on tehty verkossa, paketin voi tuoda Matkahuollon Pakettipisteeseen. Mukaan tarvitaan vain palvelun antama ja tilausvahvistuksessakin näkyvä aktivointikoodi. Tilausvahvistusta tai osoitekorttia ei tarvitse tulostaa. Matkahuolto kuljettaa paketin turvallisesti vastaanottajan noutopisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa. Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla Matkahuollon verkkosivuilla. 

Tutustu Sarjapakettiin ja hintoihin

Lähetys- ja noutopiste aina lähelläsi

Paketin lähettäjiä ja vastaanottajia palvelee koko maan kattava, tiheä Matkahuollon Pakettipisteverkosto. Paketin voi jättää kuljetettavaksi ja noutaa yli 1 200 pakettipisteestä kautta maan. Pakettipisteinä palvelevat Matkahuoltojen lisäksi mm. lukuisat K-Marketit, R-kioskit ja muut yritykset. Etsi lähin pakettipiste.

fi| sv| en