Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Juhannuksen bussiaikataulut ja liput Matkahuollosta

Juhannus tuo runsaasti muutoksia bussiaikatauluihin. Erityisesti juhannusaaton iltana perjantaina 22.6. sekä juhannuspäivänä lauantaina 23.6. vuoroja liikennöidään rajoitetusti osan vuoroista jäädessä kokonaan ajamatta. Bussiliput ja bussien aikataulutiedot juhannuksen poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon verkkosivuilta. 

Hanki bussiliput etukäteen Matkahuollosta

Juhannus on vuoden vilkkain matkustusajankohta. Eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 21.6. ja juhannusaaton aamupäivänä perjantaina 22.6. Juhannuksena matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.

Matkahuollossa on maan kattavin vuorotarjonta ja eniten lippuja vuoroille. Liput on helppo ostaa Matkahuollon verkkosivuilta www.matkahuolto.fi, Bussiliput-mobiilisovelluksesta tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Samalla voi varmistaa itselle ja matkaseurueelle haluamansa istumapaikat ostamalla paikkalipun.

Tarkista aikataulutiedot verkosta tai palvelunumerosta

Kaikki juhannuksen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussliput-mobiilisovelluksesta. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen poikkeusliikenne tulee huomioitua.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Poikkeuksia Pakettipalveluiden palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 (ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17) ja palvelunumero yrityksille 020 710 5024 (ma–pe klo 8–18) ovat suljettu juhannusaattona perjantaina 22.6. ja juhannuspäivänä lauantaina 23.6. Kuluttajien ja yritysten palvelunumerot palvelevat normaalisti jälleen maanantaina 25.6.

Juhannus vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit, palvelevat juhannuksenakin.  

Tutustu Matkahuollon palveluihin lisää Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en