Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lappeenrannan Matkahuolto asiamiehen hoitoon 2.7. alkaen

Lappeenrannan keskustan Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon maanantaina 2. heinäkuuta 2018. Väliaikaisena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa K-Market Tirilä, joka palvelee osoitteessa Onninkatu 1, 53500 Lappeenranta ja vastaa numerossa 044 721 0910 ja sähköpostiosoitteessa asiamies.lappeenranta@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkapalvelut ja Pakettipalvelut.

Syyskuun 1. päivästä alkaen Matkahuolto-asiamiestoimintaa ryhtyy hoitamaan K-Market Ratakatu, joka palvelee osoitteessa Ratakatu 31, 53100 Lappeenranta ja vastaa numerossa 044 721 0900 ja sähköpostiosoitteessa asiamies.lappeenranta@matkahuolto.fi. Asiamieheltä saa niin Matka- kuin Pakettipalvelut kaikkina kaupan aukioloaikoina seitsemänä päivänä viikossa.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Matkahuollon logistiikkapalvelut. Kuljetukset voi tilata numerosta 020 710 5505 tai sähköpostilla osoitteesta paikallisjakelu.lappeenranta@matkahuolto.fi.

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi 15 muun muassa K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja. Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkakorttien lisälataukset voi myös hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en